Sa Trke za srećnije detinjstvo vratili smo se nikad srećniji!

25.10.2016.god.

Sa Trke za srećnije detinjstvo vratili smo se nikad srećniji!

Rekreativno-humanitarna akcija Crvenog krsta Trka za srećnije detinjstvo ove godine opravdano nije bila deo aktivnosti povodom Dečije nedelje. Loši vremenski uslovi sprečili su realizaciju trke u toku prve nedelje oktobra, te je ona održana danas, 25.10.2016.sa početkom u 11 časova na Atletskom stadionu u Kraljevu.

U Trci za srećnije detinjstvo učestvovali su učenici svih osnovnih škola sa teritorije opštine Kraljevo. Takmičenje su otvorili predškolci, budući prvaci, a potom su se nizali učenice i učenici prvog, drugog, trećeg razreda,…U završnoj trci učestvovali su nastavnici-saradnici Crvenog krsta i volonteri, te je učesnik te revijalne trke bio i naš nastavnik fizičkog vaspitanja, Slavko Trifunović.

20161025_102828

Naša škola „Milun Ivanović“ je aktivni učesnik ove manifestacije već dugi niz godina, ali do sada nije postigla veći uspeh. Naime, naši učenici su postigli zavidne rezultate osvojivši jedno 1.mesto, dva 2.mesta i jedno 3.mesto, a ništa manje značajna nisu ni tri 4.mesta.

Nikola Beljaković, II/1 – 1.mesto

Bogdan Planojević, III/1 – 2.mesto

Ana Gajović, VIII/2 – 2.mesto

Jana Planojević, III/1 – 3.mesto

Iva Đoković, II/1 – 4.mesto

Kristina Erdoglija, IV/1 – 4.mesto

Lazar Perišić, V/1 – 4.mesto

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta kao nagradu dobili su poklon paketić Crvenog krsta i besplatnu članarinu u karate klubu „Reikon“.

Čestitamo našim pobednicima na izuzetnom uspehu, kako ličnom, tako i tome što su doprineli uspehu čitave naše škole!

Advertisements