Pomozimo da veliki uspesi naših malih sportista budu još veći

19.4.2016.god.

Pomozimo da veliki uspesi naših malih sportista budu još veći

Na opštinskom takmičenju u odbojci tim devojčica naše škole prošle godine bio je najbolji, a ove godine naše odbojkašice osvojile su drugo mesto u konkurenciji od dvadesetak škola. Fudbalski tim dečaka naše škole je prošle godine bio najbolji u čitavoj opštini u kategoriji timova osnovnih škola.

Svako ko se ikada i iole bavio sportom zna da je samo učešće, druženje, timski duh, fizička aktivnost, a, iskreno i ponajviše, pobeda i adrenalin koji ide uz to, svojevrsna nagrada za sportske takmičare. No, trud, zalaganje i postignuti uspesi zaslužuju da budu prepoznati i nagrađeni i na druge načine. Kad sportisti spoznaju da nisu jedini koji se neizmerno raduju i ponose svojim rezultatima, imaju još više volje, elana i motivacije da budu bolji i uspešniji.

Na Sednici Saveta roditelja održanoj 21.3.2016.godine pokrenuta je inicijativa o prikupljanju novca za kupovinu školskih dresova sa logom škole. Na istoj sednici je doneta i Odluka br.149/2 od 21.3.2016. Na ovaj način naši mali sportisti će svoje velike uspehe postizati ZA svoju školu i U IME svoje škole, što će im zasigurno dati dodatni vetar u leđa.

Kako učenici – sportisti, tako i njihovi roditelji i naša osnovna škola, biće izuzetno zahvalni svakome ko prepozna potrebe i vrednosti ove dece. Ovim putem se javno obraćamo državnim i privatnim firmama i svim ljudima dobre volje da podrže ovu inicijativu, a roditeljima učenika naše škole se zahvaljujemo na ideji i zalaganju.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Advertisements