Naš đak prvak među prvima!

Početak Dečije nedelje – sunčan i nasmejan. Atletski stadion u Kraljevu vrvi od radosnih dečijih lica koja željno iščekuju početak „Trke za srećnije detinjstvo“ u organizaciji Crvenog krsta. Hor SOS Dečijeg sela svečano je i pesmom započeo program.

Slogan ovogodišnje Dečije nedelje je: Podrška porodici – najbolja podrška deci! Stoga je, u revijalnom delu, usledila nesvakidašnja trka – predškolaca koji hitaju u zagrljaj roditelja.  Trka u kojoj su svi pobednici. Pogledajte!

Potom su otpočele trke po razredima. Već u prvoj trci, trci đaka prvaka, predstavnik naše škole u kategoriji devojčica I razreda, Anastasija Erdoglija, je zauzela izuzetnu treću poziciju. Potom je, u kategoriji 20151005_105319dečaka I razreda, Novak Planojević, zauzeo 5.mesto. Uspešno su se plasirali i: Dimitrije Košanin, koji je bio 5.u trci dečaka V razreda, Milica Radenković, koja je zauzela 6.mesto u kategoriji devojčica VI razreda i Mladen Pešić koji je bio 5.u trci đaka sedmaka. Svim učesnicima čestitamo!

Podrška porodici jeste najbolja podrška deci, ali i podrška porodicE je izuzetno bitna. Uz želju da nas, i roditelja i dece, naredne godine bude još više, radujemo se predstojećim aktivnostima povodom obeležavanja Dečije nedelje i pozivamo da nam se pridružite.

Advertisements