Dodela nagrada našim učenicima i nastavnicima

IMG_1422Dana 21.12.2012.god. u prostorijama Kajakaškog saveza Srbije održana je svečanost u čast najuspešnijih kajakaša i trenera naše zemlje. Učenici i nastavnici naše škole su još jednom pokazali da su bez premca u našoj državi. Ovo je dokaz da stručni rad i zalaganje trenerskog kadra uz talenat kajakaša naše škole daje vrhunske rezultate.

 

 

gajovi' pionirPEHAR

Jovani  Gajović je uručeno priznanje za najbolju pionirku u kategoriju spust

 

jovana juniorPEHAR

Jovani Gajović je uručeno priznanje za najbolju juniorku u kategoriji slalom.

 

markoPEHARMarku Nikoliću je uručeno priznanje za najboljeg pionira u kategoriji slalom.

 

IMG_1405Slavko Trifunović,prof.fizičke kulture je po drugi put za redom primio nagradu za najboljeg trenera u kajaku na divljim vodama u našoj zemlji. Dokaz dobrog rada profesora Slavka su nagrade koje redovno osvajaju njegovi sportisti na opštinskom i državnom nivou.Od profesora Slavka se u narednom periodu kao i do sada očekuju vrhunski rezultati .

IMG_1409

Posebno moram istaći, doajena ovog sporta na ovim prostorima Svetislava Dikića ,prof. fizičke kulture u penziji  koji je ove godine dobio nagradu za životno delo u ovom sportu .Profesor Svetislav je utabao put i svojim radom i zalaganjem dao nesebičan doprinos afirmaciji trofejnog sporta u našoj zemlji. Mnogo generacija je profesor Svetislav izveo u ovoj školi i uvek je pronalazio način da probudi kod njih sportski duh koji je davao vrhunske rezultate.Njegovi učenici i dalje pamte njegov fantastičan odnos prema učenicima i veru u pobedu koju je usađivao svakom đaku .Pored  neospornog  sportskog znanja, posedovao je odlične organizacione sposobnosti. Svi pamte školske olimpijade , sportske susrete ,kroseve …koji su bili ponos naše škole . Čestitke i veliko hvala, našem profesoru Svetislavu.

1 thoughts on “Dodela nagrada našim učenicima i nastavnicima

  1. Част је што је овакав доајен радио у овој школи!!! Честитке на награди за животно дело магу спорта на дивљим водама, и надам се да је ово подстрек за даљи рад и осталима који су и даље у овом спорту..

Postavi komentar